Sałatka z rzodkiewki i szczawiu
Sałatka z rzodkiewki i szczawiu to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, rzodkiewkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Musangchae, Sałatka Daikon (Biała Rzodkiewka), Jak Koreańska Rzodkiewka Kimc, Sałatka z buraków i czerwonego szczawiu z pistacjami, oraz Przepis Na Sałatkę Z Białej Brzoskwini I Szczawiu.
Instrukcje
Przyciąć, opłukać i osuszyć rzodkiewki. Rzodkiewki cienko pokroić i włożyć do miski.
Dodaj ocet ryżowy, imbir i 1/4 łyżeczki. sól. Rzucać, aby połączyć.
Ułóż liście szczawiu w stosie i pokrój je w poprzek na cienkie wstążki. Wrzucić szczaw z rzodkiewkami.
Dodać dodatkową sól do smaku.