Sałatka z rukoli z ziemniakami i zieloną fasolką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z rukoli z ziemniakami i fasolką szparagową. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ocet winny, sól i pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Rukoli Z Fasolką Szparagową I Rzodkiewką Przepis, Paluszki Pieczone I Sałatka Pomidorowa Z Fasolką Szparagową I Rukolą, oraz Sałatka z ośmiornicy z ziemniakami i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim naczyniu do pieczenia wrzucić ziemniaki z czosnkiem i 1 łyżeczką oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem, przykryć i piec przez 35 do 40 minut, lub do miękkości.
Tymczasem doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż tylko miękkie, 2 do 3 protokół.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą, a następnie ponownie odcedzić.
W dużej misce ubijamy pozostałe 6 łyżek oliwy z oliwek z 2 1/2 łyżek octu i musztardy. Doprawić solą i pieprzem.
W szklanej miarce przykryj czerwoną cebulę wrzącą wodą i odstaw na 30 sekund.
Odcedzić i wymieszać w pozostałej 1/2 łyżki octu.
Połowę lub ćwiartkę ziemniaków.
Dodaj je do vinaigrette z cebulą, kapary i czosnek z naczynia do pieczenia i wrzucić delikatnie.
Dodać rukolę i fasolkę szparagową, wrzucić ponownie i podawać.