Sałatka z pomidorów, ogórków i czerwonej cebuli z miętą
Jeśli masz około 1 godziny i 15 minut do spędzenia w kuchni, sałatka z pomidorów, ogórków i czerwonej cebuli z miętą może być świetnym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym, laktoowowegetariańskim i wegańskim do wypróbowania. Za 79 centów za porcję otrzymujesz przystawkę dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 109 kalorii , 2 g białka i 7 g tłuszczu . Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 456 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Udaj się do sklepu i kup sól i pieprz, pomidory, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby przygotować ją dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 67% . Wypróbuj sałatkę z pomidorów, ogórków i cebuli z serem feta: prawdziwe wygodne jedzenie , sałatkę Farro z pomidorami, ogórkami, miętą i fetą i kanapki z ogórków i mięty w herbacie , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ogórki, ocet, cukier i sól.
Pozostawić w temperaturze pokojowej na godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj pomidory, cebulę, miętę i olej do ogórków i wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprzem.