Sałatka Z Pomidorów Gorgonzola
Sałatka z pomidorów Gorgonzola to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 313 kalorii, 11g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 4 pomidory jersey, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gorgonzola-Sałatka Pomidorowa, Zupa Pomidorowa Gorgonzola, oraz Zupa Pomidorowa Gorgonzola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory pokroić w cienkie plasterki.
Nadmiar płynu spuścić przez kilka minut do zlewu lub miski.
Wymieszać olej i ocet razem, dodając olej do octu w kroplach, aby utworzyć emulsję.
Pomidory i sałatę wymieszać z 3/4 sera. Lekko pokryć powierzchnię serwowania miski lub talerze z niektórych opatrunku.
Dodaj resztę dressingu do warzyw sałatkowych i sera. Wrzucić ponownie, a następnie podzielić mieszankę sałatkową na dwa dania.
Sałatki posypać pozostałą częścią sera.
Dekoruj grzankami i tostowym włoskim chlebem.