Sałatka Z Pieczonych Grzybów
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Sałatka z pieczonych grzybów może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Jeśli masz liście szpinaku dla niemowląt, oliwę z oliwek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Pieczarek Pieczonych, Sałatka pieczona z pieczarkami i ziemniakami, oraz Sałatka pieczona z pieczarkami z orzechami laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. w dużej płytkiej patelni, wymieszać wszystkie trzy rodzaje grzybów, 3 łyżki oleju i 1/2 łyżeczki soli. Piec odkryte 45 minut, mieszając dwa razy, aż płyn odparuje.
Tymczasem w małej misce wymieszaj ocet, szalotki, czosnek, musztardę, pieprz i pozostałą 1/2 łyżeczki soli trzepaczką do drutu. Powoli dodawać 2/3 szklanki oleju, ciągle mieszając trzepaczką.
Przenieść grzyby do średniej miski; wymieszać w 1/4 szklanki vinaigrette. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Szpinak i radicchio podzielić na 8 talerzy sałatkowych; na wierzchu równomiernie z pieczonymi grzybami i serem.
Mżawka z pozostałym opatrunkiem.