Sałatka Z Pieczonych Buraków Balsamicznych

Sałatka Z Pieczonych Buraków Balsamicznych
Sałatka z pieczonych buraków balsamicznych to bezglutenowy i pierwotny przystawka. Ten przepis zawiera 6 porcji z 171 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Za 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 64 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka koziego sera, octu balsamicznego, buraków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 93%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy obejmują Sałatka Z Pieczonych Buraków Z Malinowym Winegretem Balsamicznym, Sałatka Z Pieczonych Buraków I Orzechów Laskowych Z Miodowym Dressingiem Balsamicznym, oraz Sałatka z pieczonych buraków i rukoli z klonowym winegretem balsamicznym.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Zawiń buraki pojedynczo w folię aluminiową i umieść je na blasze. Piecz je przez 50 minut do 1 godziny, w zależności od ich wielkości, aż mały ostry nóż włożony w środek wskaże, że są miękkie. Rozpakuj każdy burak i odstaw na 10 minut, aż ostygnie. Obierz buraki małym, ostrym nożem na kawałku pergaminu, aby zapobiec poplamieniu deski do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
PatelniaPatelnia
4
W międzyczasie wymieszaj ocet, oliwę z oliwek, musztardę, 2 łyżeczki soli i 1 łyżeczkę pieprzu i odstaw na bok. Gdy buraki są jeszcze ciepłe, pokrój każdy na pół, a następnie każdą połowę na 4 do 6 ćwiartek i umieść je w dużej misce. Podczas krojenia buraków wrzuć je z połową winegret (ciepłe buraki wchłaniają więcej winegret), 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
PrzyprawyPrzyprawy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
OcetOcet
PieprzPieprz
BurakBurak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Umieść rukolę w osobnej misce i wrzuć ją z wystarczającą ilością winegret, aby zwilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
RukolaRukola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Połóż rukolę na półmisku, a następnie ułóż buraki, migdały i kozi ser na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
MigdałyMigdały
RukolaRukola
BurakBurak
7
Skrop dodatkowym winegretem, w razie potrzeby posyp solą i pieprzem i podawaj na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
VinaigretteVinaigrette
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn