Sałatka Z Pieczonych Buraków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki z pieczonych buraków. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 314 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać vinaigrette, musztarda dijon, sałatka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, Sałatka z łososia pieczonego buraka feta z sosem sałatkowym koperkowym, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Umieścić buraki w arkuszu folii i umieścić inny arkusz na wierzchu i utworzyć uszczelnienie wokół buraka. Upiec buraki na blasze do miękkości, 45 minut do 1 godziny. Buraki schłodzić w foliowym opakowaniu przez kilka minut, a następnie w razie potrzeby zetrzeć Skórki nożem do parkowania. Buraki muszą być jeszcze trochę ciepłe, aby móc łatwo usunąć skórki.
Podczas gdy buraki są pieczenia, toast migdały na małej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor.
Dla vinaigrette: zrobić vinaigrette mieszając razem ocet, musztarda, sól i cukier, a następnie powoli ubijać w oliwie do emulgowania.
Pokrój schłodzone i obrane buraki w plastry o grubości 1/4 cala i dodaj połowę vinaigrette, podrzucając do całkowitego pokrycia. Wrzucić Pozostałe vinaigrette z zieleni sałatki.
Ćwiartkę i rdzeń gruszki i pokroić w paski julienne, o grubości około 1/8 cala.
Na talerzu ułożyć wystrojone warzywa i buraki, a na wierzchu gruszkę, prażone orzechy i kozi ser.