Sałatka Z Pieczarkami Na Ciepło Nadziewane Pomidory
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłych pomidorów nadziewanych sałatką grzybową. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka garści pietruszki płaskolistnej, oliwy z oliwek, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciepłe grzyby i pieczone pomidory, Pomidory Faszerowane Pieczarkami, oraz Sałatka ze szpinakiem na ciepło z pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel pomidory na pół i zgarnij nasiona i miąższ. Przyciąć wierzchołki rdzenia małym nożem. Połówki pomidorów doprawić solą i pieprzem.
Podgrzać dodatkowe, 3 obroty patelni, na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać seler i grzyby i gotować 7 do 8 minut, aż grzyby będą miękkie. Warzywa przyprawiamy solą i pieprzem, a na patelnię dodajemy ocet. Wyłączyć ogień i wymieszać z musztardą i pietruszką do pokrycia. Dostosuj przyprawy.
Ciepłą sałatkę podzielić na 4 połówki pomidorów i podawać.