Sałatka z ośmiornicy z ziemniakami i zieloną fasolką

Sałatka z ośmiornicy z ziemniakami i fasolką szparagową to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 30 porcjami. Ta przystawka ma 53 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, natkę pietruszki, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z ośmiornicy z ziemniakami i zieloną fasolką, Sałatka z rukoli z ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Bezmięsne poniedziałki: Sałatka makaronowa z Pesto z cukinii z zieloną fasolką i ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży rondel wodą, dodaj cebulę, marchew, seler i liść laurowy i zagotuj.
Dodać ośmiornicę i dusić na umiarkowanym ogniu przez 1 godzinę, do miękkości.
Niech ośmiornica ostygnie w płynie, a następnie odcedzić. Używając ręcznika papierowego, wytrzyj fioletową skórę z mackami, pozostawiając Ssaki nienaruszone.
Pokroić macki na 1-calowe kawałki.
Tymczasem, w rondlu wrzącej osolonej wody, gotować fasolkę do miękkości, 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę na talerz i osuszyć.
Dodać ziemniaki do wrzącej wody i gotować do miękkości, 25 protokół.
Lekko ostudzić, następnie obrać i pokroić w kostkę ziemniaki.
W dużej misce połączyć ośmiornicę z ziemniakami, fasolką szparagową, czosnkiem, pietruszką i oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.