Sałatka z ośmiornicy z ziemniakami i zieloną fasolką
Sałatka z ośmiornicy z ziemniakami i fasolką szparagową to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 30 porcjami. Ta przystawka ma 53 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, natkę pietruszki, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z ośmiornicy z ziemniakami i zieloną fasolką, Sałatka z rukoli z ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Bezmięsne poniedziałki: Sałatka makaronowa z Pesto z cukinii z zieloną fasolką i ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Napełnij duży rondel wodą, dodaj cebulę, marchew, seler i liść laurowy i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać ośmiornicę i dusić na umiarkowanym ogniu przez 1 godzinę, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ośmiornica
3
Niech ośmiornica ostygnie w płynie, a następnie odcedzić. Używając ręcznika papierowego, wytrzyj fioletową skórę z mackami, pozostawiając Ssaki nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ośmiornica
Lizaki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Pokroić macki na 1-calowe kawałki.
5
Tymczasem, w rondlu wrzącej osolonej wody, gotować fasolkę do miękkości, 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę na talerz i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodać ziemniaki do wrzącej wody i gotować do miękkości, 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Lekko ostudzić, następnie obrać i pokroić w kostkę ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
8
W dużej misce połączyć ośmiornicę z ziemniakami, fasolką szparagową, czosnkiem, pietruszką i oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Ośmiornica
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego