Sałatka Z Ogórków I Jajek
Sałatka z ogórków i jajek to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ogórki, ogórki koprowe, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, Deviled Egg Makaron Sałatka, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i przykryć całkowicie zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody i ostudzić.
Jajka obrać ze skórki. Pokroić w ósemki i przenieść do średniej miski sałatkowej.
Kostka ogórki i ogórki kiszone, i dodać do jaj.
Wymieszać z majonezem. Przechowywać w lodówce, aż dokładnie schłodzone.