Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka z ogniska może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 10g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką szparagi, fasolę, oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ognisko Sałatka Taco, Ognisko Sałatka Kuskus z papryką i miętą przepis, oraz Placek Z Ogniskiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować oregano vinaigrette: w małej misce lub miarki, ubić razem ocet, cukier i oregano; doprawić solą i pieprzem. Powoli dodawać olej, stale ubijając do emulgowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Vinaigrette
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala