Sałatka z marchwi trwa około 13 minut od początku do końca. Za 49 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 117 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 224 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga soli, pieprzu cayenne, pietruszki o płaskich liściach i czosnku. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 94%, co jest ogromne. Spróbuj Marchew Sambharo / jak zrobić ciepłą sałatkę z marchwi gudżarati, Wiosenna Sałatka Pean i marchwiowa z pesto z marchwi, oraz marchew sambharo, jak zrobić sałatkę z marchwi gudżarati dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Zagotuj duży garnek osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodaj całe marchewki (przekrój je na pół, jeśli nie mieszczą się w garnku) i gotuj, aż będą gotowe, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Odcedź i pokrój marchewki w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
5
W dużej misce wymieszaj sok z cytryny, czosnek, kminek, cayenne i sól. Powoli skrop oliwą do zemulgowania i dodaj pietruszkę.
Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Maison de la Villette Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Maison de la Villette Chardonnay
Piękny złoty kolor z subtelnym nosem białych kwiatów i cytrusów. Orzeźwiające i złożone białe wino z cytrynowym ciastem, świeżymi zapachami bananów i gruszek, a następnie prażonymi nutami praliny, wanilii i kandyzowanych kasztanów. Idealne podawane samodzielnie jako aperitif lub z owocami morza, grillowanymi rybami i sałatkami.Po 10-12 dniach fermentacji z dębem francuskim i amerykańskim następuje miękkie 6-miesięczne dojrzewanie na naturalnych kłamstwach wina. Około połowa końcowej mieszanki kończy fermentację jabłkowo-mlekową, co pozwala zachować naturalną kwasowość. Wczesne butelkowanie pozwala uchwycić świeżość i podstawowe smaki.