Sałatka z makaronem kukurydzianym jest bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, seler, tricolor spiral makaron, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka z makaronem kukurydzianym i pomidorowym, Grillowana Sałatka Z Makaronem Kukurydzianym, oraz Sałatka makaronowa z pomidorami i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. W słoiku z ciasną pokrywką połączyć sos picante, olej, sok z cytryny, czosnek, cukier i sól; dobrze wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Sosu Pikantnego Lub Salsy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Gruby Czerwony Cukier
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Wlać mieszaninę makaronu i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.