Sałatka Z Liści Brukselki
Sałatka z liści brukselki może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu. Mieszanka migdałów, rukola dla niemowląt, pecorino romano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 52 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sałatka Z Liści Brukselki, Liście Brukselki , Topinambur I Oliwa Castelvetrano, oraz Sałatka Z Brukselki.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Dressing: w małej misce ubij razem oliwę z oliwek i sok z cytryny, aż się połączą. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Sałatka: za pomocą małego noża do parkowania Usuń zewnętrzne liście z brukselki. Zarezerwuj rdzenie do innego użytku. Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać liście brukselki i gotować przez 1 minutę.
Odcedzić i umieścić w misce z lodowatej wody, a następnie przenieść do durszlaka do odsączenia.
Włożyć liście brukselki, rukolę, endywię i migdały do dużej salaterki.
Dodaj opatrunek i wrzucić razem.