Sałatka Z Korzenia Selera I Rukoli

Sałatka Z Korzenia Selera I Rukoli
Sałatka z korzenia selera-rukoli jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, pieprz, cienko seler i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Rukoli, Marchwi I Korzenia Selera Z Migdałami, Francuska Sałatka Z Soczewicy Kawiorowej, Rukoli I Korzenia Selera, oraz Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki.

Instrukcje

1
Połącz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sok z cytryny, sól i czarny pieprz w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj korzeń selera, seler, i cebula; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
SelerSeler
CebulaCebula
3
Pozostawić mieszaninę korzenia selera 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
4
Dodaj pomarańczowe sekcje, rukolę i pietruszkę; Wrzuć delikatnie, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
RukolaRukola
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn