Sałatka z kopru włoskiego i czerwonego grejpfruta

Sałatka z kopru włoskiego i czerwonego grejpfruta
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Sałatka z kopru włoskiego i czerwonego grejpfruta może być wspaniałym przepisem. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz estragon, oliwę z oliwek, Cebulki kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z grejpfruta i kopru włoskiego, Sola Z Sałatką Z Kopru Włoskiego, Rukoli I Grejpfrutów, oraz Ogolona Sałatka z kopru włoskiego, rzodkiewki i grejpfruta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń łodygi z kopru włoskiego. Mielone 2 łyżeczki. liście; Odrzuć łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Mięso MieloneMięso Mielone
2
Pokrój Cebulki kopru włoskiego na ćwiartki i usuń rdzeń i wszelkie uszkodzone zewnętrzne liście. Koper włoski pokroić w poprzek na cienkie plasterki; przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odetnij wierzchołki i spody grejpfrutów. Odetnij skórkę i biały rdzeń. Pracując nad miską, przeciąć między membranami, aby usunąć segmenty, upuszczając je do miski. Ściśnij membrany nad miską, aby wydobyć sok. Za pomocą łyżki szczelinowej umieścić segmenty w misce z koprem włoskim, zastrzegając sok; dodać cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
EkstraktEkstrakt
Koper WłoskiKoper Włoski
SokSok
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Trzepaczka 6 Łyżek. reserved soku z czosnkiem, musztardą, estragonem i reserved 2 łyżeczki. mielone liście kopru włoskiego. Powoli ubijamy oliwę z oliwek i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
EstragonEstragon
MusztardaMusztarda
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Wrzuć rukolę z 3 łyżkami. opatrunku. Ułóż talerz rukolą. Wrzucić mieszaninę kopru włoskiego z pozostałym sosem i ułożyć na wierzchu rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
Koper WłoskiKoper Włoski
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia28
Magazyn