Sałatka z kopru włoskiego i czerwonego grejpfruta
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Sałatka z kopru włoskiego i czerwonego grejpfruta może być wspaniałym przepisem. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz estragon, oliwę z oliwek, Cebulki kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z grejpfruta i kopru włoskiego, Sola Z Sałatką Z Kopru Włoskiego, Rukoli I Grejpfrutów, oraz Ogolona Sałatka z kopru włoskiego, rzodkiewki i grejpfruta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń łodygi z kopru włoskiego. Mielone 2 łyżeczki. liście; Odrzuć łodygi.
Pokrój Cebulki kopru włoskiego na ćwiartki i usuń rdzeń i wszelkie uszkodzone zewnętrzne liście. Koper włoski pokroić w poprzek na cienkie plasterki; przenieść do dużej miski.
Odetnij wierzchołki i spody grejpfrutów. Odetnij skórkę i biały rdzeń. Pracując nad miską, przeciąć między membranami, aby usunąć segmenty, upuszczając je do miski. Ściśnij membrany nad miską, aby wydobyć sok. Za pomocą łyżki szczelinowej umieścić segmenty w misce z koprem włoskim, zastrzegając sok; dodać cebulę.
Trzepaczka 6 Łyżek. reserved soku z czosnkiem, musztardą, estragonem i reserved 2 łyżeczki. mielone liście kopru włoskiego. Powoli ubijamy oliwę z oliwek i doprawiamy solą i pieprzem.
Wrzuć rukolę z 3 łyżkami. opatrunku. Ułóż talerz rukolą. Wrzucić mieszaninę kopru włoskiego z pozostałym sosem i ułożyć na wierzchu rukoli.