Sałatka z komosy ryżowej z grillowanymi szalotkami, Favas i daktylami

Sałatka z komosy ryżowej z grillowanymi szalotkami, Favas i daktylami to bezglutenowe i wegańskie przepis z 1 porcją. To danie główne ma 2367 kalorii, 66g białka, oraz 85 g tłuszczu na porcję. Na 9,24 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz liście rukoli, mały por, ocet sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z komosy ryżowej z grillowanymi szalotkami, Favas i daktylami, Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Favas I Cytryną Konserwową, oraz Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Żurawiną, Szalotkami I Skórką Pomarańczową.
Instrukcje
W małym rondlu, przykryć quinoa z wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż woda została wchłonięta i quinoa jest miękka, o 15 protokół. Odkryć, puch quinoa i przenieść do dużej miski.
W międzyczasie zapal grill. Grilluj daty na umiarkowanym ogniu, aż lekko zwęglone i bardzo miękkie, około 2 minut.
Przenieś daty do płytkiej miski i zacieru na puree widelcem. Wymieszać z octem i doprawić puree solą.
Grill strąki fasoli fava na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając, aż strąki są zmiękczone i gorące w ciągu, o 5 protokół.
Przenieść strąki do miski, przykryć folią i pozostawić na parze przez 5 minut.
W małej misce wymieszać skórkę z cytryny, sok i oliwę z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Skorupki i obrać fasolę fava i wrzucić je z 1 łyżką dressingu.
Posmarować szalotki i zielony czosnek z niektórych dressing, doprawić solą i pieprzem i grill na umiarkowanie dużym ogniu, obracając, aż rumiane i miękkie, o 2 protokół.
Przenieść szalotki i zielony czosnek do powierzchni roboczej i pokroić je na 2-calowe długości.
Wymieszać fasolę fava, szalotki, zielony czosnek i mięta do quinoa.
Dodaj pozostały dressing i wrzucić dobrze. Doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż puree daty na dnie 4 talerze i łyżka sałatka quinoa na górze.
Udekorować liśćmi szczawiu i podawać.