Sałatka z komosy ryżowej z grillowanymi szalotkami, Favas i daktylami

Sałatka z komosy ryżowej z grillowanymi szalotkami, Favas i daktylami
Sałatka z komosy ryżowej z grillowanymi szalotkami, Favas i daktylami to bezglutenowe i wegańskie przepis z 1 porcją. To danie główne ma 2367 kalorii, 66g białka, oraz 85 g tłuszczu na porcję. Na 9,24 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz liście rukoli, mały por, ocet sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z komosy ryżowej z grillowanymi szalotkami, Favas i daktylami, Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Favas I Cytryną Konserwową, oraz Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Żurawiną, Szalotkami I Skórką Pomarańczową.

Instrukcje

1
W małym rondlu, przykryć quinoa z wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż woda została wchłonięta i quinoa jest miękka, o 15 protokół. Odkryć, puch quinoa i przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W międzyczasie zapal grill. Grilluj daty na umiarkowanym ogniu, aż lekko zwęglone i bardzo miękkie, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Przenieś daty do płytkiej miski i zacieru na puree widelcem. Wymieszać z octem i doprawić puree solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
DaktyleDaktyle
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Grill strąki fasoli fava na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając, aż strąki są zmiękczone i gorące w ciągu, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Przenieść strąki do miski, przykryć folią i pozostawić na parze przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
W małej misce wymieszać skórkę z cytryny, sok i oliwę z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Skorupki i obrać fasolę fava i wrzucić je z 1 łyżką dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Fasola FavaFasola Fava
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Posmarować szalotki i zielony czosnek z niektórych dressing, doprawić solą i pieprzem i grill na umiarkowanie dużym ogniu, obracając, aż rumiane i miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Przenieść szalotki i zielony czosnek do powierzchni roboczej i pokroić je na 2-calowe długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
9
Wymieszać fasolę fava, szalotki, zielony czosnek i mięta do quinoa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
10
Dodaj pozostały dressing i wrzucić dobrze. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
11
Rozłóż puree daty na dnie 4 talerze i łyżka sałatka quinoa na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
DaktyleDaktyle
12
Udekorować liśćmi szczawiu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczawSzczaw
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn