Sałatka z komosy ryżowej, krewetek i Chimichurri

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Quinoa, krewetki i Chimichurri Sałatka spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis służy 6 i kosztuje 2,81 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 24g białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz wodę, sól i pieprz, quinoa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać quinoa można śledzić to danie główne z Budyń Quinoa jako deser. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 982 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Quinoan i awokado Chimichurri sałatka dla blogerów żywności przeciw głodowi, Make-Ahead Chimichurri Sałatka z krewetkami i kukurydzą, oraz Chimichurri Quinoan I Paszteciki Kukurydziane.
Instrukcje
Umyć quinoa w drobnym sitku.
Umieść wodę, sól i komosę ryżową w średnim garnku i zagotuj. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta, około 20 minutes.In średnia miska wymieszać wszystkie składniki sałatki i odstawić. Wrzucić gotowaną quinoa z resztą składników i służyć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.