Sałatka z klementynki z przyprawionymi orzechami włoskimi i marynowaną cebulą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj sałatkę z Klementynki z przyprawionymi orzechami włoskimi i marynowaną cebulą. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 179 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sekcje Klementyny, nasiona granatu, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Przyprawiona Marynowana Cebula I Papryka, Sałatka Zimowa z dressingiem Klementynkowym i kandyzowanymi orzechami waniliowymi, oraz Sałatka Z Kurczakiem I Radicchio Z Marynowanymi Rodzynkami + Orzechami Włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować cebulę, połącz pierwsze 3 składniki w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia. Rezerwy 2 łyżki octu mieszaniny.
Połącz pozostałą mieszaninę octu i cebulę w małej misce; ostudzić do temperatury pokojowej.
Aby przygotować dressing, połączyć 2 łyżki octu mieszaniny, sok pomarańczowy, olej, i musztarda; dobrze wymieszać trzepaczką.
Połączyć dressing i sałatki w dużej misce; wrzucić dobrze. Podziel mieszankę sałatkową równomiernie między 6 talerzy sałatkowych. Na wierzchu 1/3 szklanki klementynek, około 2 łyżki cebuli, 2 łyżki przyprawy orzechów włoskich i 1 łyżka nasion granatu.
(Łącznie z przyprawami do orzechów włoskich)