Sałatka Z Kapusty Indyjskiej (Hara Salaad)
Sałatka z kapusty indyjskiej (Hara Salaad) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kapusta-i-marchew surówka, cukier palmowy, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybka Sałatka Z Kapusty Indyjskiej, Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, oraz Zielona Kapusta Indyjska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pestki daktyli i coleslaw w dużej misce.
Połącz gorącą wodę i pastę z tamaryndowca w małej misce; dobrze wymieszaj trzepaczką. Wymieszać z jogurtem, cukrem i solą.
Wlać mieszaninę kapusty; dobrze wrzucić. Chill 30 minutes.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Indaba Chenin Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.