Sałatka z kapusty

Sałatka z kapusty
Sałatka z kapusty jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 259 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, dressing z cytryny, toskańską jarmuż i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoska kiełbasa z brokułami i kapustą, Smoky Kale and Potato cake and Red Kale surówka z szybko marynowanymi jabłkami, oraz Cajun Collards dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć i odrzucić twarde łodygi z centrów liści collard i jarmuż; stos liści i zwinąć, zaczynając od 1 długiego boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
RolkaRolka
2
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala. Wrzucić collards i jarmuż z żurawiną i sosem cytrynowym w dużej misce. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Collard GreensCollard Greens
CytrynaCytryna
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Tuż przed podaniem wymieszać gruszki i kolejne 2 składniki. Wrzucić mieszaninę gruszki, radicchio, pekan, i boczek z mieszaniną collard.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
BoczekBoczek
GruszkaGruszka
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Magazyn