Sałatka z kalafiora i rzodkiewki

Sałatka z kalafiora i rzodkiewki
Potrzebujesz przystawka bezglutenowa i wegetariańska? Sałatka z kalafiora i rzodkiewki może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 6G tłuszczu i w sumie 75 kalorii. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 57 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powie, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, śmietany, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Rzodkiewki Kalafiorowej, Musangchae, Sałatka Daikon (Biała Rzodkiewka), Jak Koreańska Rzodkiewka Kimc, oraz Pieczona rzodkiewka brukselka i kalafior dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz kalafior, rzodkiewki i zielony pieprz. W małej misce połącz pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Polać mieszanką kalafiora; wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn