Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Sałatka z kalafiora może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 271 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grochu, mielonego pieprzu, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Sałatka z kalafiora i kapusty (kalafior Tabouli), Sałatka Z Kalafiora, oraz Sałatka Z Kalafiora.
Instrukcje
1
Kalafior umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż tylko widelec przetargu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odcedzić i lekko ostudzić.
3
W dużej misce ubij razem majonez, musztardę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Musztarda
Pieprz
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Dodać kalafior, jajka, cebula, groszek, ogórki kiszone koperek, i boczek do dressingu i mieszać aż dobrze pokryte. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 do 24 godzin. Im dłuższa sałatka z kalafiora, tym lepszy smak.