Sałatka z jarmużu i jabłek z pancettą i kandyzowanymi orzechami pekan
Sałatka z jarmużu i jabłek z Pancettanem i kandyzowanymi orzechami pekan to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Jeśli masz pieprz, pecorino, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rozdrobniona Sałatka z brukselki i jarmużu z jabłkiem, gorgonzolą i kandyzowanymi orzechami pekan, Sałatka Z Jarmużu, Jabłek I Pancetty, oraz Poważne sałatki: sałatka z jarmużu, jabłka i pancetty dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, przykryć pekan wodą.
Przełożyć na sito i wstrząsnąć wodą. W innej misce ubijamy cukier cukierniczy, cayenne i 1 1/2 łyżeczki soli.
Przenieść na sito i otrząsnąć nadmiar powłoki. Ułóż orzechy pekan na pergaminowej blasze i piecz przez 10 do 12 minut, aż cukier będzie lekko karmelizowany, a orzechy pekan będą złote.
Na patelni, rozgrzać olej z pancetta i gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż pancetta jest rumiane, 6 protokół. Odcedzić kapary do dużej miski; ubić ocet, solankę kaparową i syrop klonowy i doprawić sos solą i czarnym pieprzem.
Dodać jabłka, radicchio, jarmuż, szczypiorek, estragon i pecorino i wrzucić. Ułożyć sałatkę na talerzach, udekorować orzechami pekan i pancettą i podawać.