Sałatka z grillowanych pomidorów, papryki i Portobello
Grillowany pomidor, papryka i sałatka z Portobello to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 80 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, ozdoby: cytrynę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane kanapki z Portobello, papryką i kozim serem, Sałatka z papryki, pomidora, ogórka i pieczywa z grilla, oraz Grillowany Pomidor-Papryka Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć łodygi z grzybów; zarezerwować do innego użycia.
Pieczarki, papryka i pomidory grillowane, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
10 minut lub aż papryka i pomidory wyglądają pęcherze i grzyby są czerniejące, obracając od czasu do czasu.
Umieść paprykę w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać; usunąć i wyrzucić nasiona. Pomidory obieramy ze skórki. Paprykę, pomidory i grzyby posiekać.
Wymieszać razem grillowane warzywa, zieloną cebulę i kolejne 8 składników. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Dekorować, w razie potrzeby.