Sałatka z grillowanych kalmarów z Pesto z liści selera

Sałatka z grillowanych kalmarów z Pesto z liści selera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj sałatki z grilla z pesto z liści selera. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.43 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz sól i pieprz, papryka wiśniowa, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany pstrąg z pieczoną dyni, pekanami i Pesto z liści selera, Grillowana kałamarnica z sałatą Miner ' s salad & Mint , pietruszka, Pesto anchois, oraz Grillowana kałamarnica z imbirem, selerem i jabłkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. Na małej patelni, toast orzeszki piniowe na dużym ogniu, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Przełożyć na talerz do ostygnięcia.
3
W robocie kuchennym połącz 1/2 szklanki pietruszki z liśćmi selera, czosnkiem i orzeszkami pinii i przerabiaj do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grejpfrut Czerwony, Bez Pestek, Pokrojony Na PółGrejpfrut Czerwony, Bez Pestek, Pokrojony Na Pół
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodać 6 łyżek oliwy z oliwek i parmezanu i procesu, aż będzie gładka. Pesto przyprawiamy solą i pieprzem i przekładamy do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Dodać seler i blanszować przez 30 sekund; odcedzić. Spłucz pod zimną wodą i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Dodaj seler, fasolę maślaną, marynowaną paprykę, cebulę i pozostałą 1 szklankę pietruszki do pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola MaślanaFasola Maślana
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
8
W średniej misce wrzucić kalmary z odrobiną oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grilluj kalmary na dużym ogniu przez 5 minut lub do zwęglenia w miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Pokroić ciała w pierścienie; macki pozostawić w całości.
10
Dodać kałamarnicę do sałatki i wrzucić. Doprawić solą i pieprzem, udekorować bazylią i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
KałamarnicaKałamarnica
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia54
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn