Sałatka z grillowanych kalmarów z Pesto z liści selera

Sałatka z grillowanych kalmarów z Pesto z liści selera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj sałatki z grilla z pesto z liści selera. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.43 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz sól i pieprz, papryka wiśniowa, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany pstrąg z pieczoną dyni, pekanami i Pesto z liści selera, Grillowana kałamarnica z sałatą Miner ' s salad & Mint , pietruszka, Pesto anchois, oraz Grillowana kałamarnica z imbirem, selerem i jabłkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. Na małej patelni, toast orzeszki piniowe na dużym ogniu, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Przełożyć na talerz do ostygnięcia.
3
W robocie kuchennym połącz 1/2 szklanki pietruszki z liśćmi selera, czosnkiem i orzeszkami pinii i przerabiaj do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodać 6 łyżek oliwy z oliwek i parmezanu i procesu, aż będzie gładka. Pesto przyprawiamy solą i pieprzem i przekładamy do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Dodać seler i blanszować przez 30 sekund; odcedzić. Spłucz pod zimną wodą i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Dodaj seler, fasolę maślaną, marynowaną paprykę, cebulę i pozostałą 1 szklankę pietruszki do pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola MaślanaFasola Maślana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
8
W średniej misce wrzucić kalmary z odrobiną oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grilluj kalmary na dużym ogniu przez 5 minut lub do zwęglenia w miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Pokroić ciała w pierścienie; macki pozostawić w całości.
10
Dodać kałamarnicę do sałatki i wrzucić. Doprawić solą i pieprzem, udekorować bazylią i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia54
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn