Sałatka Z Grilla-Tuńczyk
Grillowana Sałatka z tuńczykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,31 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 641 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, cebulę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Z Grillowanego Tuńczyka, Sałatka z tuńczyka zapiekana z Herbes de Provence, grillowane ziemniaki, sól wędzona Z Hickory i Ogolona sałatka ze szparagów, oraz Grillowana Sałatka Z Awokado Tunan.
Instrukcje
Połączyć sos sojowy, sok pomarańczowy, ocet, brązowy cukier, skórka pomarańczowa, czosnek, i ostry sos pieprzowy w naczyniu.
Dodaj tuńczyka. Przykryć i odstawić na 15 minut. Lekki grill lub brojler.
Gdy węgle są pokryte popiołem lub grill gazowy jest gorący, umieść tuńczyka na grillu (lub 6 cali pod brojlerem). Ziemniaki, pomidory, paprykę i cebulę zanurzyć w marynacie i ułożyć, pokroić w dół, na grillu. Przykryć i gotować 7 protokół. Odwróć ryby i warzywa. Wyrzucić marynatę.
Przykryć i gotować 5 do 7 minut więcej lub aż tuńczyk jest nieprzezroczysty i warzywa są przetargu widłowego.
Połącz rzymską i bazylią na talerzu.
Posypać oliwą z oliwek, sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Rzucaj. Ułóż grillowane przedmioty na górze.