Sałatka z grejpfruta, orzecha włoskiego i fety
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać grejpfruta, orzech, i sałatka Feta spróbować. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, grejpfrut, ser feta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Rukoli, Różowego Grejpfruta I Orzecha Włoskiego, Sałatka z rukoli, różowego grejpfruta i orzecha włoskiego, oraz Smażony okoń Czarnomorski z gorzką zielenią, koprem włoskim, grejpfrutem i sałatką z fety dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać grejpfruta i pokroić na miskę; wycisnąć membrany, aby wycisnąć sok. Odstawić sekcje na bok; rezerwy 3 łyżki soku. Błonę należy wyrzucić.
Połącz sok, oliwę z oliwek, cukier, sól i pieprz, mieszając trzepaczką. Sałatę podzielić równomiernie na 4 talerze; posypać 1 łyżką pokruszonego sera feta i 1 łyżką prażonych orzechów włoskich na każdej sałatce. Podziel kawałki grejpfruta równomiernie między sałatki i skropić winegretem.