Sałatka z grejpfruta, musztardy i daktyli
Grejpfrut, musztarda zielona i sałatka daktylowa to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz różowy, sól, dekoracji: nasiona granatu i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grejpfrut awokado Sałatka z musztardą miód Vinaigrette, Tajny składnik (musztarda Dijon): ciepła sałatka z zielonej fasoli z szalotką i musztardą, oraz Mieszana Zielona sałatka z grejpfrutem i żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem szalotka i sok z limonki w małej misce i odstawić 5 protokół.
Ubić w oleju, cukrze i soli.
Ostrym nożem wyciąć skórkę i dowolny biały rdzeń z grejpfruta, a następnie wyciąć odcinki wolne od błon. W dużej misce wrzucić musztardę z daktylami.
Tuż przed podaniem wrzucić zieleninę z sosem i solą do smaku. Sałatkę podzielić pomiędzy 2 talerze i top z części grejpfruta.
* Dressing, grejpfruty i warzywa można przygotować osobno 4 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć. (Warzywa przykryć zwilżonym ręcznikiem papierowym i folią.)