Sałatka z gorącej wątróbki drobiowej i kopru włoskiego
Sałatka z gorącej wątróbki z kurczaka i kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Mieszanka filetów anchois, kopru włoskiego, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, oraz Sałatka Z Wątróbką Drobiową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Szpinak podzielić na 4 talerze sałatkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2
W dużej głębokiej patelni, stopić 1 łyżka masła na średnim ogniu; dodać koper włoski i gotować przez około 3 protokół lub do miękkości.