Sałatka z fasoli żurawinowej z selerem, bazylią i miętą

Sałatka z fasoli żurawinowej z selerem, bazylią i miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z fasoli żurawinowej z selerem, bazylią i miętą. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka chile, mięty, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to sałatka z białej fasoli z selerem i miętą (a czasem z tuńczykiem), Sałatka z fasoli, Tunanu i selera, oraz Sałatka z fasoli, Tunanu i selera.

Instrukcje

1
W dużym garnku, przykryć fasolę z 2 cale wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć garnek częściowo i gotować fasolę na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
W razie potrzeby dodaj więcej wody, aby fasola była przykryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Fasolę odsączyć, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
W małej misce ubić ocet, olej i musztardę, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Przełożyć fasolę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodaj seler, jalapeo, czerwone chile, zastrzeżone Bean gotowania cieczy i dressing; wrzucić dobrze. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
7
Odstawić sałatkę na 15 minut, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z bazylią i miętą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia41
Magazyn