Sałatka z fasoli Taco może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 1154 kalorii, 34g białka, oraz 85 g tłuszczu każdy. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz SOS taco, cebulę, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Z Fasoli Taco, Sałatka Z Fasoli Taco, oraz Sałatka Taco Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, aż zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula jest bardzo delikatny i ciemnobrązowy, 15 do 20 minut więcej.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Wina Tudor Balo Vineyard Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 68 dolarów za butelkę.