Sałatka Z Fasoli Romano
Sałatka z fasoli Romano jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ząbka czosnku, woda, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ragout z fasoli i ziemniaków Calabrese Romano, Fasola Fava, mięta i Pecorino Romano Bruschetta, oraz Balsamiczny stek i sałatka Romano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia w dużym rondlu.
Dodać fasolę, 2 łyżeczki soli, i czosnek; gotować 8 protokół lub do miękkości.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Fasolę umieścić w średniej misce. Czosnek drobno posiekać; dodać do fasoli.
Dodać pietruszkę i pozostałe składniki, rzucając delikatnie do powłoki.