Sałatka z Edamame, selera i kopru włoskiego z kandyzowaną cytryną
Sałatka z Edamame, selera i kopru włoskiego z kandyzowaną cytryną to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, Sriracha, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z azjatyckiego selera, kopru włoskiego i Edamame z kandyzowaną cytryną, z mąki, Sałatka z kopru selerowego z Zakonserwowaną cytryną i daktylami, oraz Seler Jabłko Edamame Masło Orzechowe Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz plastry cytryny z 1 szklanką cukru i 2 szklankami wody i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cytryny są przezroczyste i płyn jest syropy, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Niech cytryny ostygną całkowicie w syropie, a następnie przenieść cytryny do deski do krojenia i drobno posiekać. Zarezerwuj syrop cytrynowy do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
3
Tymczasem doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodać edamame i gotować, aż będą miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
5
Odcedzić i ostudzić edamame pod bieżącą wodą; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Przenieść edamame do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać pokrojony seler, koper włoski, pietruszka i szalotka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
8
W małej misce ubić sos sojowy z octem ryżowym, olejem sezamowym, Sriracha i pozostałą 1 łyżką cukru; sos lekko doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Szczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sriracha
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Ubić posiekaną kandyzowaną cytrynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Dodaj sos do sałatki i wrzucić dobrze do płaszcza dokładnie.
11
Sałatkę posypać białym i czarnym sezamem i podawać od razu.