Sałatka z czerwonych ziemniaków, szparagów i karczochów
Sałatka z czerwonych ziemniaków, szparagów i karczochów to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 664 kalorie, 14g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka karczochów, szparagi, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 97%. Podobne przepisy to Sałatka Z Karczocha Szparagowego, Sałatka Karczochowo-Szparagowa, oraz Sałatka z karczocha i szparagów.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed pokrojeniem w kostki wielkości kęsa.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać szparagi i gotować do miękkości, o 3 protokół w zależności od wielkości.
Odcedzić i natychmiast zanurzyć w zimnej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Szparagi pokroić na kawałki 1 cala.
Umieścić w misce z ziemniakami. Wymieszać w karczochy, łamanie je od siebie lekko jak umieścić je w misce.
Połączyć musztardę i sok z cytryny w misce; ubić olej stopniowo do musztardy i soku z cytryny, aż będzie gładki. Doprawić solą, pieprzem i pieprzem cayenne do smaku.
Mżawka nad warzywami; wrzucić do herbu.
Posypać szczypiorkiem do podania.