Sałatka Z Czerwonej Soczewicy

Sałatka Z Czerwonej Soczewicy
Sałatka z czerwonej soczewicy to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka soli koszernej, pasta tamaryndowca, cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz Ze Słodkich Ziemniaków Z Czerwonej Soczewicy, Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, oraz Sałatka Śliwkowa, Pomarańczowa I Z Soczewicy ... & Fave Five Friday: Pyszne Dania Z Soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić soczewicę i liść laurowy do wrzenia w 3 szklanki wody, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż woda gotuje się, 15 do 18 protokół. Odtłuść dowolny produkt uboczny, ponieważ soczewica gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Tymczasem ziemniaki przykryć wodą w małym garnku i doprowadzić do wrzenia. Posolić wodę i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić ziemniaki i uruchomić pod zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Dobrze odcedzić i przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Odcedzić soczewicę i uruchomić pod zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Dobrze odcedzić i dodać do ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
7
Tymczasem, rozgrzać olej roślinny na patelni i podsmażyć cebulę, czosnek, imbir i pieprz chile, aż zmiękną. Wymieszaj pastę z tamaryndowca i przyprawy do tostów, a następnie usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta TamaryndowaPasta Tamaryndowa
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać mieszankę przypraw do soczewicy i ziemniaków. Delikatnie wymieszać kolendrę, szpinak i sok z limonki. Jeśli sałatka wydaje się sucha, dodaj trochę więcej oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
SoczewicaSoczewica
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Cienki-Cienki-
9
Serw.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn