Sałatka Z Czerwonej Komosy Ryżowej

Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Czerwona Sałatka Quinoa może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 514 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sera feta, szalotki, ogórka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pomiń ryż i spróbuj Quinoa-meksykańska Sałatka z Quinoa z czarną fasolą i kukurydzą, Sałatka z komosy ryżowej ze świeżymi sercami palmowymi (Ensalada de Quinoa con Chonta), oraz Gość Posta: Cebula Balsamiczna Quinoa Paszteciki & Sałatka Quinoa.
Instrukcje
Gotować quinoa zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić i umieścić w dużej misce.
Podczas gdy quinoa ostygnie, połączyć olej i następne 4 składniki (przez pieprz) w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj dressing, pomidor, a następnie 4 składniki (przez ciecierzycę) do quinoa; wrzucić dobrze.
Dodać ser i delikatnie wrzucić.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Dzieci mogą pomóc: za pomocą bezpiecznego dla dziecka noża dzieci mogą posiekać pomidory i ogórek, a następnie pokruszyć fetę.