Sałatka z cytrusów i Mesclun z marynowanym pstrągiem

Sałatka z cytrusów i Mesclun z marynowanym pstrągiem
Sałatka z cytrusów i Mesclun z marynowanym pstrągiem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 8. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 19g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz sok z cytryny, grejpfrut, mesclun, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać grejpfruta można śledzić to danie główne z Grejpfrutowe ciasto jogurtowe z grejpfrutową glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Marynowany cytrusem łosoś Grillowany z sałatką Tabbouleh, Cytrusowo-marynowane krewetki z grillowaną cebulą i sałatką pomarańczową, oraz Pstrąg smażony z cytrusowo-oliwkowym smakiem.

Instrukcje

1
Na powierzchni roboczej, za pomocą cienkiego ostrego noża, przeciąć filety z pstrąga w poprzek nożem trzymanym prawie płasko przy rybie, aby uzyskać bardzo cienkie plasterki; pozostawić nienaruszoną skórę. Ułóż plastry w dużym szklanym naczyniu do pieczenia, lekko nakładając je w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
W małej misce połącz 1/2 szklanki soku z cytryny z cukrem, jagodami jałowca, całym pieprzem i 2 łyżeczkami soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Zalać marynatą pstrąga. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
PstrągPstrąg
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
4
Używając ostrego noża, obierz pomarańcze, limonki i grejpfruty, usuwając wszystkie gorzkie białe pestki. Pracując nad miską, aby złapać sok, przeciąć między membranami, aby zwolnić sekcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Przenieś sekcje na dużą płytkę i wyciśnij membrany nad miską, aby uwolnić sok. Membrany należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
W małej misce ubij oliwę z oliwek z pozostałym 1 1/2 łyżki soku z cytryny, musztardy i zarezerwowanego soku z cytrusów. Doprawić solą i rozgniecionym pieprzem. Mesclun wrzucić z odrobiną opatrunku i kopiec na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
MesclunMesclun
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Z marynaty wyjąć pokrojonego pstrąga, zeskrobać przyprawę i ułożyć na sałatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
PstrągPstrąg
8
Dekoruj sekcjami cytrusów, selera i liści kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
9
Skropić pozostałym sosem cytrusowym i podawać od razu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia61
Magazyn