Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów przystawki, więc dać buraków, rabarbar, i pomarańczowy Sałatka spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka oliwy z oliwek, wody, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Buraków I Rabarbaru, Sałatka Z Buraków I Pomarańczy, oraz Sałatka z pomarańczy i buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść buraki na dużychlata folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
3
Skropić 1 łyżką oliwkiolej; posypać grubą solą. Owinąć buraki infoil. Buraki pieczone do miękkości po przekłuciu widelcem, około 1 godziny. Rozpakuj i coolbeets. Obierz, a następnie pokrój każdy na 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
Burak
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Przynieść 3 szklanki wody, 1/2 szklanki cukru, iniepinch grubej soli, aby gotować na wolnym ogniu w largesaucepan, mieszając, aż cukier rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
Cukier
Woda
5
Dodaj rabarbar. Dusić na średnim heatuntil tylko przetargu, ale nadal nienaruszone, 1 do 2minutes (nie overcook lub rabarbar będzie mushy). Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć na talerz i schłodzić completely.DO do przodu: buraki i rabarbar można produkować1 dzień wcześniej. Przykryć osobno i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rabarbar
Burak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
6
Drobno zetrzeć wystarczającą ilość skórki z 1 orangeto zmierzyć 1/2 łyżeczki; przenieść do małej cebulki i rezerwy do dressingu.
7
Odetnij peeland white pith od wszystkich pomarańczy. Pracując nad średnią miską, aby złapać sok i używając małego ostrego noża, przeciąć między membranami, aby uwolnić pomarańczowe segmenty do miski; wycisnąć membrany, aby uwolnić sok do worka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
Pomarańczowy
Sok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Winegret Z Wermutu
8
Przenieść 2 łyżki soku pomarańczowegopomarańczowa miska ze skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
9
Ocet,sok z cytryny, szalotkę, miód i pozostały 3 łyżki oliwy z oliwek do miski z mieszaniną orangepeel i soku pomarańczowego. Przyprawiamy grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Pomarańczowy
Sok Z Cytryny
Oliwa Z Oliwek
Szalotka
Ocet
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Winegret Z Wermutu
10
Ułóż rukolę, buraki, rabarbar i segmenty pomarańczowe na 6 talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
Rukiew Wodna
Rabarbar
Burak
11
Posypać fetą i skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Feta
12
W razie potrzeby udekoruj liśćmi trybuli i podawaj.