Sałatka z buraków i porów z sosem orzechowym

Sałatka z buraków i porów z sosem orzechowym
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka z buraków i porów z dressingiem orzechowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz por, wodę, kremowe masło orzechowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych buraków i Jicamy z sosem orzechowym Jalapeno, Ciepła duszona Sałatka z buraków z warzywami i sosem jogurtowym (Power Foods), oraz Sałatka z łososia pieczonego buraka feta z sosem sałatkowym koperkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Buraki umieścić na małej blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec w temperaturze 425 przez 1 godzinę lub do miękkości po przekłuciu widelcem. Super. Odciąć korzenie buraków i łodygi; zetrzeć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Każdy burak pokroić na pół wzdłuż; pokroić każdy burak na pół w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
6
Połącz por, olej i 1/4 łyżeczki soli na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut lub do miękkości i dopiero zaczyna brązowieć; wymieszać po 8 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Połącz wodę, sok z limonki, masło orzechowe, imbir i 1/4 łyżeczki soli, dobrze mieszając trzepaczką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Na każdym z 6 talerzy sałatkowych ułożyć 1/3 szklanki kiełków; buraki i por podzielić równomiernie na porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
10
Skropić około 2 łyżeczki sosu na każdej porcji.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn