Sałatka z bulguru, mięty i pietruszki

Sałatka z bulguru, mięty i pietruszki
Need a przystawka wegańska? Sałatka z bulguru, mięty i pietruszki może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z buraków, bulguru i pomarańczy z pietruszką Vinaigrette, Sałatka Bulgur z Pietruszkowym Pesto i grillowanym kurczakiem, oraz Sałatka Z Bulguru Z Soczewicy Z Fetanem I Miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz bulgur i 1 szklankę wrzącej wody w średniej misce. Przykryć i odstawić 30 minut lub do miękkości. Wymieszaj sok, olej i czosnek. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
CzosnekCzosnek
SokSok
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połączyć mieszankę bulgur, pomidor, i pozostałe składniki w dużej misce; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia54
Magazyn