Sałatka Z Brokułów Boo

Sałatka Z Brokułów Boo
Brokuły Boo sałatka jest hor d ' oeuvre, który służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 5G tłuszczu i w sumie 131 kalorii. Za 59 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jeśli masz pod ręką cukier, cudowny bicz, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Z łyżką wynik 42%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również BOO! Ukąszenia, Kubki Boo, oraz Boo! Cookies.

Instrukcje

1
W małej misce ubij cudowny Bicz, cukier i ocet. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny. W dużej misce wymieszaj brokuły, pomarańcze, cebulę, boczek i rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Połówki WinogronZielone Połówki Winogron
BrokułyBrokuły
PomarańczowyPomarańczowy
RodzynkiRodzynki
OcetOcet
BoczekBoczek
CebulaCebula
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj dressing i wrzuć do płaszcza. Przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować winnic Willamette Valley Dijon Clone Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay
Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay
Nos otwiera się aromatami cytryny, gruszki, orzecha laskowego i miodu. Bukiet przechodzi w kremowy, średnio mocny łyk, oferując smaki pomarańczy, słodkiej śmietany, wanilii, karmelu i goździków. Równoważenie kwasowości pozostawia wino orzeźwiające, z trwałym wykończeniem i idealne do parowania potraw.Połącz z bogatymi daniami z owoców morza, takimi jak grillowane krewetki lub krewetki z owoców morza, ciasto z kurczaka lub kremowe zupy, dania z ryżu lub ziemniaków, świeże sałatki z winegretami i twarde sery, takie jak starzony Biały cheddar.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn