sałatka z białej fasoli z selerem i miętą (a czasem z tuńczykiem)

sałatka z białej fasoli z selerem i miętą (a czasem z tuńczykiem)
Sałatka z białej fasoli z selerem i miętą (a czasem z tuńczykiem) to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz czosnek, kombu, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrynowa Sałatka z białej fasoli, Tunanu i selera, Sałatka z fasoli, Tunanu i selera, oraz Sałatka z fasoli, Tunanu i selera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wypłucz fasolę i zbierz na małe kamienie lub zanieczyszczenia. Namoczyć fasolę w zimnej wodzie na noc z 2-calowym kawałkiem kombu.Wylej płyn do namaczania i umieść fasolę i inne składniki do gotowania w garnku 6-litrowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
KombuKombu
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby napełnić garnek do połowy pełny. Doprowadzić do wrzenia. Dusić 1 do 1 godzin, aż fasola będzie miękka. Wyłączyć ogień, dodać łyżkę koszernej soli i pozostawić do ostygnięcia w płynie do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Odcedzić i wyrzucić płyn do gotowania, cebulę, seler i kombu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
KombuKombu
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Składniki dressingu ubić w małej misce, aż emulsified.To zrobić sałatkę, przenieść gotowaną fasolę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj seler, pokrojoną szalotkę, świeżą miętę i (opcjonalnie tuńczyka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
6
Wlać sos na fasoli i wrzucić do blend.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
7
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia45
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn