Sałatka z białej fasoli z pikantnymi pieczonymi pomidorami i brokułami

Sałatka z białej fasoli z pikantnymi pieczonymi pomidorami i brokułami
Sałatka z białej fasoli z pikantnymi pieczonymi pomidorami i brokułami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,23 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ocet winny, musztardę dijon, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pesto Quinoa & White Bean Cakes with palone Tomatoes, Zupa z białej fasoli z boczkiem i pieczonymi pomidorkami Cherry, oraz Grillowany Tuńczyk z Puree z białej fasoli, Tapenadą z oliwek i pieczonymi pomidorami Cherry.

Składniki

4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiounces baby szpinak (oounces baby szpinak (o2pęczkibrokuły, pokrojone, różyczki i łodygi pokrojone na 1-calowe kawałki (4 szklanki)brokuły, pokrojone, różyczki i łodygi pokrojone na 1-calowe kawałki (4 szklanki)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiosuszone słoiczki lub konserwy dużych białej fasoli, takich jak duże Lima fasoli lub gigande fasoliosuszone słoiczki lub konserwy dużych białej fasoli, takich jak duże Lima fasoli lub gigande fasoli7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiFunt dużych pomidorów koktajlowych, o połowę (oFunt dużych pomidorów koktajlowych, o połowę (o11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.sól gruboziarnistasól gruboziarnista01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kruszony czerwony pieprz, płatkikruszony czerwony pieprz, płatki21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.udziec jagnięcy z kościąudziec jagnięcy z kością3largesząbki czosnku, cienko pokrojoneząbki czosnku, cienko pokrojone11 funt cukinii,świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny51 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)grubo posiekane świeże oreganogrubo posiekane świeże oregano4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyświeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn