Sałatka Z Awokado I Ciecierzycy Z Halibutem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z awokado i ciecierzycy z halibutem. Ten przepis służy 30 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. 52 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, zielenie, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Jajeczna Z Awokado, Sałatka Z Awokado Z Ciecierzycy, oraz Sałatka Z Awokado Z Ciecierzycy.
Instrukcje
Doprawić rybę łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu.
Umieść na dużej patelni z wystarczającą ilością wody, aby dotrzeć do połowy boków ryby.Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować ryby, pokryte, aż nieprzezroczyste przez cały, 6 do 8 protokół.
Przenieść rybę na talerz i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 15 protokół. Za pomocą widelca, płatki ryb na duże kawałki.Tymczasem, w dużej misce, ubić razem olej, sok z cytryny, Musztarda, Kolendra, łyżeczka soli, i łyżeczka pieprzu.Wrzucić dressing z mieszanych zieleni, ciecierzyca, awokado, i cebula. Podziel między talerze i top z rybą.