Sałatka z awokado, buraków i rukoli z Tartinem Chevre
Sałatka z awokado, buraków i rukoli z Tartinem Chevre jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 670 kalorii, 19g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 4,44 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, chrupiący chleb, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. 29 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Sałatka Z Buraków, Awokado I Rukoli Z Nasionami Słonecznika, Sałatka Z Buraków Z Chèvre I Orzechami Włoskimi, oraz Sałatka Z Pieczonej Dyni Z Rukolą I Chevre.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery na wysokie temperatury. Blachę do pieczenia wyłożyć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Smażone Krewetki
2
W misce wymieszać kozi ser z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Masę serową rozprowadzić równomiernie na czterech kromkach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
4
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Gotować pod rozgrzanym brojlerem, aż ser zacznie się zmieniać na złoty kolor, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Wyjąć i odstawić na bok.
7
Aby zrobić vinaigrette, ubij razem musztardę i ocet w małej misce, aż do wymieszania; doprawić solą i pieprzem do smaku. Powoli wlać oliwę z oliwek, ciągle ubijając, aż sos będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Do dużej miski wrzucić pokrojone w kostkę buraki i wymieszaną zieleninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Warzywa
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Mżawka vinaigrette na górze; wrzucić do płaszcza. Sałatkę podzielić na cztery schłodzone talerze. Top z awokado i orzechami laskowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół