Sałatka szpinakowa z boczkiem i maślanką-sos z sera pleśniowego
Sałatka szpinakowa z boczkiem i maślanką-sos z sera pleśniowego to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Mieszanka maślanki, ocet jabłkowy, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo, Klopsiki z boczku, wołowiny i wieprzowiny z sosem maślanym z sera pleśniowego, oraz Sałatka szpinakowo-orzechowa z sosem z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubić maślankę z kwaśną śmietaną, szalotką i octem jabłkowym. Wymieszać z niebieskim serem. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
W dużej patelni nonstick, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 6 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
W bardzo dużej misce wrzucić szpinak z czerwoną cebulą i boczkiem, a następnie wrzucić SOS. Ułożyć sałatkę na talerzach, ułożyć jajka i podawać.