Sałatka szpinakowa z boczkiem i maślanką-sos z sera pleśniowego
Sałatka szpinakowa z boczkiem i maślanką-sos z sera pleśniowego to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Mieszanka maślanki, ocet jabłkowy, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo, Klopsiki z boczku, wołowiny i wieprzowiny z sosem maślanym z sera pleśniowego, oraz Sałatka szpinakowo-orzechowa z sosem z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce ubić maślankę z kwaśną śmietaną, szalotką i octem jabłkowym. Wymieszać z niebieskim serem. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 łyżeczki Gorącej Soli
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
W dużej patelni nonstick, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 6 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.