Sałatka Sangria Jell-O
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki Sangria Jell-O. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $1.97 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sok pomarańczowy, pomarańczę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad-zrób orzeźwiającą sałatkę Galaretkową, dodając kilka dodatkowych składników, Furr ' S Light Green Jell-O Salad-to zupa z galaretki, oraz Sałatka Z Galaretki Malinowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko olej 6-cup pierścień formy.
W dużej misce umieścić galaretkę malinową. Przynieś wino do gotowania na wolnym ogniu w małym rondlu.
Dodaj wino do galaretki i mieszaj, aż galaretka się rozpuści, około 2 minut. Zamieszaj sok pomarańczowy i sok z cytryny.
Umieścić miskę w większej misce wypełnionej lodem i wodą. Ostudzić, aż galaretka zacznie lekko ustawiać, mieszając od czasu do czasu, około 20 minut.
W międzyczasie zetrzeć 1 łyżkę skórki z pomarańczy.
Z pomarańczy wyciąć pozostałą skórkę i biały rdzeń; wyrzucić.
Cięcie między błonami; segmenty uwalniające.
Dodaj segmenty pomarańczy i obrać ze skórki, 1 szklanka winogron i 1 szklanka truskawek do galaretki; wymieszać, aby dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę do formy. Schłodzić co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Uruchom nóż po bokach pleśni, aby poluzować galaretkę.
Umieść formę w misce wypełnionej wystarczającą ilością gorącej wody, aby przejść do połowy boków formy przez 30 sekund.
Umieść talerz na pleśni; Odwróć galaretkę na talerz.
Udekoruj dodatkowymi owocami.