Sałatka pod Morzem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki morskiej. Ten przepis służy 20. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 58 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, połówki gruszek w syropie, galaretkę o smaku limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, sałatka kachumber lub sałatka kuchumber – indyjska sałatka warzywna, oraz Sałatka meksykańska - ta sałatka to nie tylko sałatka to posiłek.
Instrukcje
Odcedzić gruszki, zastrzegając 3/4 szklanki syropu. Gruszki pokroić w kostkę; odstawić.
Wymieszać wrzącą wodę z żelatyną i solą w średniej misce co najmniej 2 minuty, aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać z syropem reserved i sokiem z cytryny.
Wlać 1-1 / 4 szklanki mieszaniny żelatyny do 8x4-calowy bochenek patelni lub 4-cup formy spryskane sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do zestawu, ale nie firmy (należy trzymać się palca po dotknięciu i Kopiec).
Pozostałą mieszankę żelatyny ubić stopniowo do twarogu, aż będzie gładka. Wymieszać z gruszkami i cynamonem. Łyżka nad przezroczystą żelatyną na patelni.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold.
Pokroić na 8 plastrów. Przechowywać resztki żelatyny w lodówce.