Sałatka Po Włosku

Sałatka Po Włosku
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Sałatka w stylu włoskim może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz dressing, paski papryki pieczone, warzywa sałatkowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 minuty. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Po Włosku, Sałatka Ziemniaczana Po Włosku, oraz Sałatka Z Tuńczyka Po Włosku.

Instrukcje

1
Połączyć 2 (10-uncja) Pakiety włoski styl sałatki zieleni i 1 (7-uncja) słoik pieczone paski czerwonej papryki, odsączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
ZieloniZieloni
2
Mżawka z 2/3 szklanki beztłuszczowego włoskiego dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski DressingWłoski Dressing
TrudnośćŁatwy
Gotowe W3 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia7
Magazyn